• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

EggWars Harita! [Space]

Haritayı beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 3 100,0%
  • Kısmen

Kullanılan: 0 0,0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Gulyabani

¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
Herkese iyi akşamlar! Bu konuda sizlere, sunucuya eklenmesi için bir harita daha önereceğim. Haritanın ismi "Space" ve Türkçe karşılığı "Uzay" anlamına geliyor. Güneş, Dünya gibi gezegenlerin yer alması ve Uzay temalı olması bu haritayı diğerlerinden farklı kılıyor. 4 kişilik 4 takım bulunmakta ve oldukça eğlenceli bir oyun sunuyor. Ayrıca seri bir şekilde oyun kazanmak istemesine rağmen Natural haritasından sıkılanlar için çok iyi bir harita olduğunu düşünüyorum. Haritayı göstermek için bir örnek görüntü bulabildim. images.jpeg-3.jpg

Son düzenleme:

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Herkese iyi akşamlar! Bu konuda sizlere, sunucuya eklenmesi için bir harita daha önereceğim. Haritanın ismi "Space" ve Türkçe karşılığı "Uzay" anlamına geliyor. Güneş, Dünya gibi gezegenlerin yer alması ve Uzay temalı olması bu haritayı diğerlerinden farklı kılıyor. 4 kişilik 4 takım bulunmakta ve oldukça eğlenceli bir oyun sunuyor. Ayrıca seri bir şekilde oyun kazanmak istemesine rağmen Natural haritasından sıkılanlar için çok iyi bir harita olduğunu düşünüyorum. Haritayı göstermek için bir örnek görüntü bulabildim. Ekli dosyayı görüntüle 8232
ÇOK GÜZEL HARİTADA ANCAK EKLENSE PEK GÜZEL OLMAZ BAZILARI KANSERLİK YAPABİLİR.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.