• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Gemi Savaşları - Öneri

Öncelikle merhaba @Ahmet Gelir || agelir3 @Eren || TheRazorGod ve dier arkadaşlar ...
Bu önerim harika bir düşünce olduğunu kiminiz düşünebilir kiminiz düşünmeyebilirsiniz.Önerim "Gemi Savaşları" bu küçük bir projeyi yakın zamanda çok geliştirdim diyebilirim.
Bu konudada @Ahmet Gelir || agelir3 ilede konuştum hatırlıyorsunuzdur @Ahmet Gelir || agelir3 :p
Lakin sunucu güncellemeleri devam ettiği için fazla birşey yapamıyordu "Yönetim Ekibi.".

Nedir bu Gemi Savaşları ?
Gemi Savaşları 4 veya 6 takımdan oluşan küçük bir gemide spawnlanan ve her takın en fazla 3 kişiden oluşan bir takım olucak.
Orta spawnda Kızıltaş,Kömür,Zümrüt atıcak.
Peki nedir bunlar ? Ne işimize yaricak ?
Kızıltaş : Kızıltaş ile "Fırlatıcı" alınıcak.
Kömür : Kömür ile "Ateş Topu" alınıcak.
Zümrüt : Zümrüt ile "Şalter" alınıcak.

Bunlar ile ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır. Anlamayanlar için hemen küçük bir detayda anlatıvereyim ;
Fırlatıcı bir dier düşman gemisine doğru ayarlanıp konulduktan sonra içine "Ateş Topu" konulup "Şalter" ilede sıkılıcak ve düşman gemisini parçalayana kadar devam edicek.
Yok bunu yapamadınız diyelim ;
Balta , Kazma vs. alıp gemiyi bir Korsanmışçasına parçalayacak.

Peki buraya kadar okuduysan dikkatini çekmiştir aklınızdaki soru şudur büyük ihtimalle...
Peki bunlar nasıl elenicek ?!? Diyenleriniz olucaktır.
Gemi İçinde bir taş parçası olucak ve onu kırıcaksınız ama kırmadan önce Geminin etrafını yağmalamalısınız.Sonra ise gidip kırıcaksınız ve o takım diskalayife olucak.
Bu küçük bir proje kulağa çok hoş gelmekte ama bunu ben değil küçük çaplı bir platform yapılıp oyuncuların desteğini toplayıp en son ise "Yetkililer" in yerine getirmesi :p

indir.jpg İyi oyunlar... Discord = Göktürk#4562 indir.jpg

|~PrensAlvin~|

Editör Adayı
Öncelikle merhaba @Ahmet Gelir || agelir3 @Eren || TheRazorGod ve dier arkadaşlar ...
Bu önerim harika bir düşünce olduğunu kiminiz düşünebilir kiminiz düşünmeyebilirsiniz.Önerim "Gemi Savaşları" bu küçük bir projeyi yakın zamanda çok geliştirdim diyebilirim.
Bu konudada @Ahmet Gelir || agelir3 ilede konuştum hatırlıyorsunuzdur @Ahmet Gelir || agelir3 :p
Lakin sunucu güncellemeleri devam ettiği için fazla birşey yapamıyordu "Yönetim Ekibi.".

Nedir bu Gemi Savaşları ?
Gemi Savaşları 4 veya 6 takımdan oluşan küçük bir gemide spawnlanan ve her takın en fazla 3 kişiden oluşan bir takım olucak.
Orta spawnda Kızıltaş,Kömür,Zümrüt atıcak.
Peki nedir bunlar ? Ne işimize yaricak ?
Kızıltaş : Kızıltaş ile "Fırlatıcı" alınıcak.
Kömür : Kömür ile "Ateş Topu" alınıcak.
Zümrüt : Zümrüt ile "Şalter" alınıcak.

Bunlar ile ne yapmak istediğimi anlamışsınızdır. Anlamayanlar için hemen küçük bir detayda anlatıvereyim ;
Fırlatıcı bir dier düşman gemisine doğru ayarlanıp konulduktan sonra içine "Ateş Topu" konulup "Şalter" ilede sıkılıcak ve düşman gemisini parçalayana kadar devam edicek.
Yok bunu yapamadınız diyelim ;
Balta , Kazma vs. alıp gemiyi bir Korsanmışçasına parçalayacak.

Peki buraya kadar okuduysan dikkatini çekmiştir aklınızdaki soru şudur büyük ihtimalle...
Peki bunlar nasıl elenicek ?!? Diyenleriniz olucaktır.
Gemi İçinde bir taş parçası olucak ve onu kırıcaksınız ama kırmadan önce Geminin etrafını yağmalamalısınız.Sonra ise gidip kırıcaksınız ve o takım diskalayife olucak.
Bu küçük bir proje kulağa çok hoş gelmekte ama bunu ben değil küçük çaplı bir platform yapılıp oyuncuların desteğini toplayıp en son ise "Yetkililer" in yerine getirmesi :p

Ekli dosyayı görüntüle 8205 İyi oyunlar... Discord = Göktürk#4562 Ekli dosyayı görüntüle 8205
Yapılırsa çok güzel, eğlenceli olacağını umuyorum. Hem yenilik olur.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.