Yeni mimar olarak kimi alırlar hatta alırlar mı bilemem fakat herhangi bir kişinin alınması daha iyi olur.PH1L0S0PH3R'ın dediği gibi küçük yaşta olan kişiler bolca küfür ediyor.Müdahale edebilecek birisi şart.
Ben bu konuyo Bakarak Creavitenin eski halini biliyorum Birsürü ***** insan,Anacılar,Babacılar,Rpciler,Küfürcüler doludu ama server 4 ay sakin oldu.Ama acilen Editörin alınması lazım
3 Senedir Creativede Takılıyorum . Bi Aralar Kimse bağış yapmıyo diye kapanmıştı ama yine açıldı bilen bilir . o zamanlardan beri varım. Serverdeki Kücük Yaşta arkadaşlara ***** diyerek deildi daha doğrusu onlarla ilgilenerek yapmamasını söylemek ve ceza alıcağını söylemek daha mantıklı .
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.