• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Ümidimi yitirdim.

S

Silindi_5815

Hesap sorumluluğu kullanıcıya aittir.
Yetkililerin kullanıcı yüzünden olan hataları düzeltmek zorunda değiller.
Gün içerisinde böyle mesajları alıyorlar zaten sürekli olarak, ve kullanıcı şifrelerini görmek yasal olarak suç.

ErayKraaL

Süper Üye
Teselli etttiğiniz için teşekkür ederim. Serverde sevilmiyor görülebilirim. Ama tek forumda sevilmiyorum. Egg warsda sayısız arkadaşlarım var.
KONYA CRAFT'A GÜNDE ORTALAMA 200 İLE 300 ARASI KİŞİ GİRERKEN SENİN SADECE EGG WARSTA NASIL SAYISIZ ARKADAŞIN OLUYOR :d?

KONYA CRAFT'A GÜNDE ORTALAMA 200 İLE 300 ARASI KİŞİ GİRERKEN SENİN SADECE EGG WARSTA NASIL SAYISIZ ARKADAŞIN OLUYOR :d?
Siz ve sizin gibiler sadece old ve büyük kişilerle arkadaşlık kuruyorsunuz zaten o kişiler 20,30 kişi bir şey yani arkadaş sayınız o kadar. Bazılarınızın steve,alex diye dalga geçtiği ünlemden konuşmayı bilmeyenlerle de arkadaşlık kuruyorum ben. Hayatımda bir kere arkadaşlık teklifinde reddedildim. O da rlxx'de neyse

ErayKraaL

Süper Üye
Siz ve sizin gibiler sadece old ve büyük kişilerle arkadaşlık kuruyorsunuz zaten o kişiler 20,30 kişi bir şey yani arkadaş sayınız o kadar. Bazılarınızın steve,alex diye dalga geçtiği ünlemden konuşmayı bilmeyenlerle de arkadaşlık kuruyorum ben. Hayatımda bir kere arkadaşlık teklifinde reddedildim. O da rlxx'de neyse
q.weüğqerğeprüğ:Aeğqwüsdf tamam sitiv alex lerle arkadaş kuruyorsun sen onun için milyonlarca arkadaşın var

Merhametsiz

Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
İsyan etmemen lazım, bir sıkıntın varsa insanlara derdini anlatabilirsin. Aslında iyi biri olduğunu ve herkesle dost olmak istediğini de söyleyebilirsin.
Kimse durduk yere sana kin tutmaz. Elbet herkesi rahatsız eden davranışların vardır, bence bir süre sakin kalman gerekiyor, 1 hafta gibi bir süre kenara çekil, mesaj yazmayı bırak ve nasıl daha iyi arkadaş ortamı oluşturabileceğin hakkında fikirler üret.
Sonrasında ise çok mesaj yazma, insanların çok dikkatini çekme ve herkesle olumlu sohbetler etmeye çalış, baktın hoş bir yanıt vermediler o zaman da Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır gibi düşün ve insanlara yaptığın davranışlardan pişman olduğunu söyle. Bence olduğun şekilde devam edersen mutlu olamazsın. Dost olduğun kişiler genelde herkesle arası kötü olan kişiler zaten.
Ayrıca birisi ile tanışıp arkadaş olmak ve dost olmak arasında çok fark vardır bunu da unutma.
Ben sana hoş bir şekilde örnek bile verdim, bence dediklerimi bi' gözden geçir.
Kimse seni burada zorla tutmuyor, memnun değil isen zaten katlanmak zorunda değilsin, en kötü yapabileceğin şey; çok ucuz ücreti var sana premium hesabımı aldığım siteyi önerebilirim, bu sayede yabancı ve gelişmiş sunucularda oynarsın. Bunun sana en büyük faydası, tanımadığın ve Türkçe bilmeyen o insanlarla tartışamazsın, sadece oyununa bakar ve daha sakin olursun.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.