Merhaba,
Aynı konun iki defa açılması hoşunuza gitmemiş olabilir.
Bu video diğerine nazaran tekrardan çekilip biraz daha iyi bir hale getirilmiş versiyonu.
Düşüncelerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Merhaba,
Aynı konun iki defa açılması hoşunuza gitmemiş olabilir.
Bu video diğerine nazaran tekrardan çekilip biraz daha iyi bir hale getirilmiş versiyonu.
Düşüncelerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Aslında tekrar çekip ortaya böyle bir video çıkardım gidip texture pack satın aldım. Ama buradaki bazı kullanıcılar emeğe saygı göstermek yerine daha çok başka konulara yöneliyor, ben de böyle bir video ile ilgilenmezler zaten diye silmiştim. Buda kendi çektiğim böyle 10-20 video çekerek hem mapları tanıttığım hem de @Eren || TheRazorGod ve @Ahmet Gelir || agelir3 de mapleri görüp eklerler diye düşünmüştüm, sonra gene vaz geçtim.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.