• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Bilgilendirme Yılbaşı İndirimleri Başladı! [Geçerliliğini Yitirdi]

arkaplan-resim.png

Hoşgeldin 2019
Ikonia Network ekibi olarak yeni yılın ülkemiz, vatanımız ve tüm milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyoruz. Mutlu yıllar Ikonia ailesi!

Kampanyalar
Yeni yıla özel 23.12.2018 23.00 itibariyle tüm ürünlerde geçerli %20 indirim başlatılmıştır. Hemen markete gitmek için TIKLA!

Etkinlikler
Yılbaşı özel kartopu etkinliği (Ayrıntılar Yakında!)

Bilgilendirme
Geçtiğimiz 2 aylık süreçte yönetim ekibi olarak olarak yoğun çalışmalara başladık. Geleceğe yönelik planlamalarımızı yakın zamanda yayınlanacak olan güncel Çalışma Takviminde görebileceksiniz. Yapılan çalışmaları tüm herkesin takip edebilmesinin büyük önem taşıdığı için Değişim Günlüğü kaydını başlattık. Değişim Günlüğü sayesinde küçük/büyük tüm değişiklikleri anında görüntüleyebilirsiniz. Geçmiş çalışma takvimini askıya alıp mevcut sunuculara kapsamlı güncelleme getirecek olan 2019 güncellemeleri için çalışmaya başladık. Gelecekte mükemmel güncellemeler sizleri bekliyor takipte kalın!​
 
Son düzenleme:

Yorumlar

#4
Güzel bir etkinlik olmuş fakat bence yetersiz.Bir kaç tane daha yapmanız daha iyi oolur.Örn.Turnuvalar vs.


Bu arada tartışmanızı özelden yaparsanız sevinirim.Oyundaki meselelerinizi buraya taşımayın.
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.