Daha önce de belirttiğimiz gibi, Editör sistemi askıya alındığı için konulara bakılmamaktadır.
Ayrıca, hile şikayet konuları video ile açılmak zorundadır.
Daha önce de belirttiğimiz gibi, Editör sistemi askıya alındığı için konulara bakılmamaktadır.
Ayrıca, hile şikayet konuları video ile açılmak zorundadır.
Açılmaması da şuanlık için tam isabet olmuş, lütfen Editör sistemi aktif olana kadar şikayetlerde bulunmayınız.
Dini küfür gibi aciliyet gerektiren şikayetlerinizi Discord sunucumuzda ki ''#yazılı-destek-al'' kanalından iletebilirsiniz.
Yaratıcılığınza hayranım AFK Hilesi diye hile varda ben mi bilmiyorum ? Sende bir sorun var Bir daha da yeni şeyler icat edip gelmeyin Eğer ceza yememi istiyorsanız daha mantıklı bir isim bulun AFK Hilesi olmamış
Yaratıcılığınza hayranım AFK Hilesi diye hile varda ben mi bilmiyorum ? Sende bir sorun var Bir daha da yeni şeyler icat edip gelmeyin Eğer ceza yememi istiyorsanız daha mantıklı bir isim bulun AFK Hilesi olmamış
Bu kadar cahil olduğunu bilmiyordum Senin o bahsettiğin "AntiAFK" kişinin belirli sınırlar arasında otomatik hareket etmesini sağlıyor Yani konuyla ilgisi yok