• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Pro musun?

Xx_VIP_xX

Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
@D34TH adlı arkadaşım.
zamanında iyi biriydin ilk önce konuda seni eleştirmeyi istiyorum.
Zamanında ben '' hile değilim '' adlı mesajlarını alıyorduk elbet.
Ama sonradan fark ettik ki elbette ki var.
Knockback vs. kullanımını bir kaç işi görmüştür.
Bence seni karşılaştıralım.
Death99 yani sen veya öteki hesabın ile anımsayalım seni :)
[iTurkishPoWerrrr]
Profesyonel bir kaliteli oyuncu mu değil mi ?
Herkesi bu mesaja cevap atmasını bekliyorum :p
Kendisi çok profesyonel oynayıp analiz yapan birisi :)
Malum Sekmeden düşmeden herkesi kesince profesyonel olduğunu görüyoruz elbet.
Örnek Oyuncusun Böyle devam et :O

Zaten hepsi böyle oldu değil mi?
Yakalanana kadar inkâr etmek hepsinin yaptığı şey.
Şimdi de ban yedi geri geldi başka bir hesapla, diyor ki "bu sunucunun en prosu ve en iyi hacki benim..."

Zaten hepsi böyle oldu değil mi?
Yakalanana kadar inkâr etmek hepsinin yaptığı şey.
Şimdi de ban yedi geri geldi başka bir hesapla, diyor ki "bu sunucunun en prosu ve en iyi hacki benim..."
kardeşim en iyi hack benim yalan mı yav ? :D

Xx_VIP_xX

Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
kardeşim en iyi hack benim yalan mı yav ? :D
Sen anca en iyi hile olursun zaten.
Ama merak etme yakında senden kurtulacağız. Sunucuda "en iyi hack benim ama, hile değilim" gibi aptalca cümleler kuruyorsun bence sen düşündüğümüzden daha gereksiz birisin. Glide açarken videonu aldım sana acıdım ve sildim benim için sıkıntı yok ben yine alırım. Bu sana son uyarım. Seni ilk gördüğüm yerde video alıcam hile kullanırsan sen bilirsin. Dersen ki, "IP değişir yine gelirim" hiç boşuna yalan atma. Sen "hesap ban" yersen sinir krizine girer kudurursun. Tanırım ben seni, kazanma sayısına ve ya hesaplarının iyi isimlerine çok önem veriyorsun. Yeni hesap açıp yeniden başlamak seni kudurtuyor. Ama az kaldı merak etme, çalışma takvimine bakarsan kısa bir süre sonra sunucunun daha iyi seviyelere geleceğini görürsün. Gerekirse her hesabınızdan ban yiyeceksiniz.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.