Diyecek bir şey bulamadım. Açıkcası bir zamanlar cidden değer verdiğim sunucu, oynadığım sunucu artık yok haliyle artık pek uğraşmıyorum desem daha yeridir. Eski Konya Craft'ı istiyoruz.
O tabloda AAC Stabil Hale getirilecek diye bir madde yazısı göremiyorum ? Konu zaten
''Hile Koruması ''
En mantıklısı Yönetim ekibi AAC [Hile Koruması] Stabil Hale getirmesi.
En azından diğer çalışmalara rahatlıkla hazırlanılabilir.
O tabloda AAC Stabil Hale getirilecek diye bir madde yazısı göremiyorum ? Konu zaten
''Hile Koruması ''
En mantıklısı Yönetim ekibi AAC [Hile Koruması] Stabil Hale getirmesi.
En azından diğer çalışmalara rahatlıkla hazırlanılabilir.
Eren, mesajına çok daha önce cevap verecektim, ancak şimdi cevap verme gereği duyuyorum. Bu konu açıldıktan bir kaç saat sonra sunucuya girdim ve oyuncular şunları söylüyordu; ''Eski yetkili ne diyor biliyor musun açtığım konuya? Kapı orada.'' Yönetim ekibi (@Ahmet Gelir || agelir3 , @Eren || TheRazorGod ) seni görevinden boşa aldıklarını düşünüyordum, ama bu mesajından sonra sonuna kadar yönetim ekibine hak veriyorum.
Diğer kişilere duyurum, Eren'in ''bu tür'' mesajlarını ciddiye almayınız. İyi günler
Benim fikrim Hile koruması ilk stabil hale gelip sonra uygulanmalı.
Normal sunucularda şu an idare edebiliyoruz.
Fakat Hile koruması kötü olduğundan herkes şikayetçi durumda.
Bence ilk hile koruması düzeltilmeli ve sonra diğer güncellemeler getirilmeli.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.