pvp konusu olması bir şey değiştirmez farkındaysanız burası egg wars'a özel bir yer değildir istek ve önerilerimizi almak isteyerek bu forumu açmışlar bende buraya pvp'deki sorunuda yansıtmak zorundaydım çünkü bundan bir tek ben rahatsız değilim pvp oynayanların neredeyse hepsi rahatsız sanırım ıkonya vıp olduğunuz için bizleri anlayamazsınız çünkü pvpde ıkonya vıpler ölümsüz durum ortada pvp girdiğimizde herkesin onlara küfür ettiğinide görebiliyoruz bunu buraya yazmak zorundaydım çünkü genel sorunların bir kısmını yazdım daha uzun bir konu yaparsam saçma olur diye düşündüm editörler aktif değil konusuna gelir isek editörlerin oyundaki muhabbetlerden oyunculardan ve onların durumlarından pek haberi yok siz bu forumu askıya aldığınız sürece herkes hile açıcak çünkü hile indirmek gayet basit birde üstüne bunu yalanlıyorlar zorumuza giden de bu şikayet edebilseydik ''video almak zorundayım lütfen hileni kapatırmısın aksi taktirde şikayet etmek zorunda kalacağım'' diyebilirdik fakat forum askıya alınmadan önce raporların hiçbiri onaylanmıyordu bir çok konudaki şikayetlerle ilgili raporlar hazırlanmıyordu bu tür sorunlar ortadayken hiçbirinin bir çözümü şuan yok bunda bir tuhaflık yokmu sizcede? demek ki bir ilgi eksikliği varda bunlar yaşanıyor. mesela sadece yazın oyun hakkım var ama bu yazda böyle gitti göz önünde ne yapabilirim ben hiç oyunlara para veremezdim babam 1 sefer verdi nedeni şuan pekde önemli değil burada VIP olduğum halde başka bir server'a gidipde oynamam çok saçma bir durum şunuda söylemem lazım ki, koruma hiç bir işe yaramıyor! ben günde 15 defa atılırken bir hile günde 5 defa atılıyor ''herkese hile diyorsun sen noobsun'' bu cümleyi söyleyerek bir tartışma çıkarmakdan farklı bir iş yapmıyorsunuz bu cümleyi kullananlar için söylüyorum ben bir hileyi anlamayacak kadar saf değilim sizce yolda koşarken yan tarafdan 3,4 defa vurulan biri düşmüyorsa hile değilmidir olduğu yerde kımıldamadan sadece yaklaştığımızda tıklamaya ve bize dönmeye başlayan kişi hile değilmidir yere bakarak vuran shift basmadan yol yapan kişi hile değilmidir büyülü elma kadar can katan bir özelliğe karşı 3, 5 vuruş atarak öldüren kişi hile değilmidir çıplak elle demir sete 10 vuruş atan kişi hile değilmidir bizde her gördüğümüze hile demiyoruz bunları yaşatan kişilere diyoruz bazen itiraf edip sonradan yalanlıyorlar ama hepsi hile durum ortada burada isim vermek istemiyorum fakat VIP olmasına rağmen hile kullananlar bile var bu cümleyi eskiler vs. alınmasın yeni VIP ler kullanıyor ve eskilerden bir ve ya 2 VIP hile kullanıyor biz bunları yaşamak zorundamıyız? bir çok kişinin isminin içinde bile 'hacker' var.