• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv XGolden_ArrowX - ARGO - HİLE İTİRAFI

FerdiOfficial

Editör Adayı
@Dante The Demon Slayer dostum p5 olduğumu bilicek hile ismi vericek gösteriyor diyecek ben malmıyım diyecek ve bu hile olduğunu kanıtlamıyacak ayrıca neden bakılmasın survivale ? ve bunu neye dayanarak söylüyorsun adminmisin editörmüsün
Stabil değil ondan . Creative Ve Eggwars stabildir.

xSqTayfa

Go commit die
ws de ölünce yok vuramadım yok hilesin sen diyenlere ne ağladın be diyorum ağlamasaydı demezdim oda beni kışkırtabilirdi küfür etmesi gerekmiyordu sanki küfür eden senmişsin gibi savunuyorsun
Peki deyip geçebilirsin.Veya takmayabilirsin.Sinir olmuş birini kışkırtırsan zaten sana söver ve burda ikinizde suçlu sayılırsınız.
Sana aynısını yapsalar chat küfürle kaplanıyorda neeyse.

ALKANKG

Süper Üye
Peki deyip geçebilirsin.Veya takmayabilirsin.Sinir olmuş birini kışkırtırsan zaten sana söver ve burda ikinizde suçlu sayılırsınız.

Sana aynısını yapsalar chat küfürle kaplanıyorda neeyse.
şunu anlamıyorsun işte 2.nizde suçlu durumdasın vs vs demekle olmuyor bu işler öldüğünde 3 5 şeye bahene bulmaya ağlamak derim ben bu benim görüşüm ama küfür eden hiçkimseyi savunamazsın savundurtmam 3 5 şeye bahane bulmasaydı ağlamasaydı sürekli flood atıp işte birdaha vs atmayınız diye diğer oyunculara haykırırsa buna ağlamak derim ben anladınmı eğer ağlamasaydı çok ağladın demezdim ellerine klavye alan veletler kendilerini bir bok zannediyor her ağzına geleni söylüyor bu soysuza ban atıldıgında akıllanacağını düşünüyorum kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok yetkilimisin editörmüsünde kimin haklı kimin haksız durumda olduguna karar veriyorsun küfür edeni etmeyenle eşit tutuyorsun dostum