• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv Yetkili Yalanı.

Nrkj

Süper Üye
Ona bakılırsa ben "bu serverde mimar olacağım!" dediğim günün akşamı mimar olmuştum. Bu neyin kafası? :D

Nrkj

Süper Üye
Konuyu amacından saptırmayalım lütfen.

Konunuza gelirsek, kişiye inanmamanız hatta diğerlerini bilgilendirmeniz iyi olur.Herhangi bir mağduriyete yetkililerin bakacağını düşünmüyorum.

ZeynepOyunda

Dönebilirim...
İlk Başta Burda Ben Yetkiliyim Demiyor.
Birtek Konuştuğunu Söylüyor. Burda Kendini Yetkili Gibi Göstermediğinden Ceza Almayacak Ve Aksi Takdirde Alırsada Yanlış Anlaşılma Olacak. Konunun Kilitlenmesini Talep Ediyorum. Zaten Bir Yetkili Takmaz... Hiçbir Zaman Bakmıyorlar O Da Aralarda...

İlk Başta Burda Ben Yetkiliyim Demiyor.
Birtek Konuştuğunu Söylüyor. Burda Kendini Yetkili Gibi Göstermediğinden Ceza Almayacak Ve Aksi Takdirde Alırsada Yanlış Anlaşılma Olacak. Konunun Kilitlenmesini Talep Ediyorum. Zaten Bir Yetkili Takmaz... Hiçbir Zaman Bakmıyorlar O Da Aralarda...
Yukarıda yazdığımı bir daha okursanız “ben yetkiliyim, yetkililerle konuşuyorum...” ve benzeri cümleler kuran kişilerin cezalandırılmadığını anlayabilirsiniz.Konuya editör bakınca kilitleyebilir en kötü arşive gider.

ZeynepOyunda

Dönebilirim...
Yukarıda yazdığımı bir daha okursanız “ben yetkiliyim, yetkililerle konuşuyorum...” ve benzeri cümleler kuran kişilerin cezalandırılmadığını anlayabilirsiniz.Konuya editör bakınca kilitleyebilir en kötü arşive gider.
İlk Başta Görmedim Birde Yetkili Değilsiniz Karışmayınız.