Bende oradaydım.Bu iki şahıs çok fazla küfür ediyor.Helede @Lonsy_KOYGEC daha dün kanka olalımmı diye soran adam şimdi ise küfür edip duruyor sırf foruma attım diye.Gerekli cezanın yapılmasını arz ederim.
EVET GELELİM KURRRU FASULYENIN FAYDALARINA ŞİMDİ BU @Flora_Girl denen kız Milleti kudurtup üstüme salıyor özelden küfür ettiriyor Ayrıca kendiside ediyor Sonrada ss alıp millete ban attırıyor ben bunlara küfür etmeyimde ne yapayım ha ?
Bende oradaydım.Bu iki şahıs çok fazla küfür ediyor.Helede @Lonsy_KOYGEC daha dün kanka olalımmı diye soran adam şimdi ise küfür edip duruyor sırf foruma attım diye.Gerekli cezanın yapılmasını arz ederim.
EVET GELELİM KURRRU FASULYENIN FAYDALARINA ŞİMDİ BU @Flora_Girl denen kız Milleti kudurtup üstüme salıyor özelden küfür ettiriyor Ayrıca kendiside ediyor Sonrada ss alıp millete ban attırıyor ben bunlara küfür etmeyimde ne yapayım ha ?
Ne oldu böyle? Küfür et et sonra üstüne yalan söylemek? Dostum kimse seni umursamıyor, sadece kendini bir şey sanıyorsun o kadar yani ne bileyim fake fotolarla falan olmuyor böyle.
Ne oldu böyle? Küfür et et sonra üstüne yalan söylemek? Dostum kimse seni umursamıyor, sadece kendini bir şey sanıyorsun o kadar yani ne bileyim fake fotolarla falan olmuyor böyle.
Kimse Beni Umursamasaa Ben bu serverde durmazdım sen merak etme Umursayan Çok Umursamayanlar Senin gibi...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.