• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv TEAMLER

FerdiOfficial

Editör Adayı
SS cok kücük fakat team oldukları belli oluyor az çok ama birazdaha yakından ve isimleri gözükcegi şekilde ss[Fotograf] alırsan daha rahat ilgilenirler :D

KimkiO

Süper Üye
Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır.

Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız.

Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Osman1414

Süper Üye

Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız.

aga istersen artık senin yerine ben böyle yazarım tüm konulara :d yorulma bos yere ama sen bilirsin

FerdiOfficial

Editör Adayı

Yazar: @KimkiO

Konulara bakılsada bakılmasada bişey değişmicek boş boş bakılmıyor demeyin burda bakın işinize resmen mesaj kasma.
Bu SS'de isimler görünmediği için o iki kişide ceza almayacak.İsimler belli olsaydı gereken yapılırdı editör alındığında.

KimkiO

Süper Üye
Konulara bakılsada bakılmasada bişey değişmicek boş boş bakılmıyor demeyin burda bakın işinize resmen mesaj kasma.
Bu SS'de isimler görünmediği için o iki kişide ceza almayacak.İsimler belli olsaydı gereken yapılırdı editör alındığında.​
Burada amaç üyenin bundan sonraki şikayetlerinde konu açmasını önlemek. Şikayette ki kanıtın yeterli olup olmaması önemli değil. Şikayet konusu açılmaması için çabalıyoruz. Boş yere insanlar şikayetlerine cevap beklemesin diye yapıyorum.

Ayrıca mesaj kasmakla alakalı bir kural görmedim ben, forum kurallarını tekrar inceleyin isterseniz.

Parmaklar aracılığıyla Tapatalk uygulamasından gönderildi.​

Bu SS'de isimler görünmediği için o iki kişide ceza almayacak.İsimler belli olsaydı gereken yapılırdı editör alındığında.
Sadece Kullanıcı "Uyarı" amaçlı.

KimkiO

Süper Üye

KimkiO

Süper Üye
Çözüldü yazılan konuların 4/1 i kadar boş mesaj silinmesi görmedim ben.
Henüz ekipteki genel editörler görevde değil, onlar alındıktan sonra forum belirli bir düzene girecektir.

Parmaklar aracılığıyla Tapatalk uygulamasından gönderildi.

Henüz ekipteki genel editörler görevde değil, onlar alındıktan sonra forum belirli bir düzene girecektir.

Özelden konuşalım burdakileri silelim mesaj kasmaya girer falan uğraşmayalım diğerleriyle.Editörlerden demiyorum eskiden foruma hep bakılıyordu şikayetler full çözüldü falan onlardan bahsettim.Onlarla kıyasladım yani.

KimkiO

Süper Üye
Özelden konuşalım burdakileri silelim mesaj kasmaya girer falan uğraşmayalım diğerleriyle.Editörlerden demiyorum eskiden foruma hep bakılıyordu şikayetler full çözüldü falan onlardan bahsettim.Onlarla kıyasladım yani.
İşte eskiden o çözülen konuları ben çözüyordum. Sonra bir ara verdim ama emin olun tekrar göreve alınınca telafi edeceğim.

Parmaklar aracılığıyla Tapatalk uygulamasından gönderildi.​

Son düzenleme:

GhostRapper

Süper Üye
Birşey soracağım skywars ta istediğin bir kişiye dalmayıp en sona ikiniz kalana kadar adam kesip en sonunda ws atınca takım olmuş sayılıyor mu ?

KimkiO

Süper Üye
Birşey soracağım skywars ta istediğin bir kişiye dalmayıp en sona ikiniz kalana kadar adam kesip en sonunda ws atınca takım olmuş sayılıyor mu ?
Böyle bir şeyin yasak olduğuna ihtimal vermiyorum. Team olmaktan kasıt 2 kişi beraber 1 kişiyi kesmektir.