• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

intikam

D34TH

Süper Üye
Bugün bi hesabımla oyundayken, oyunun en eziklerinden xXxAAxXx adlı bir oyuncu bana laf attı sonra ağlayıp tam 8 kişi toplayım bana küfür yağdırdı. Zaten ezik biri olduğunu bildiğim için aldırış etmedim ama death99'a küfür etmek cesaret isteyen bir iştir bence kaşınmasınlar o 8 kişi intikamını çıkartırım

Son düzenleme:
Bugün death77 hesabımla oyundayken, oyunun en eziklerinden xXxAAxXx adlı bir oyuncu bana laf attı sonra ağlayıp tam 8 kişi toplayım bana küfür yağdırdı. Zaten ezik biri olduğunu bildiğim için aldırış etmedim ama death99'a küfür etmek cesaret isteyen bir iştir bence kaşınmasınlar o 8 kişi intikamını çıkartırım
Forum, sunucu'da ettiğiniz kavgaları paylaşacağınız bir yer değildir.

scana

Süper Üye
Bugün death77 hesabımla oyundayken, oyunun en eziklerinden xXxAAxXx adlı bir oyuncu bana laf attı sonra ağlayıp tam 8 kişi toplayım bana küfür yağdırdı. Zaten ezik biri olduğunu bildiğim için aldırış etmedim ama death99'a küfür etmek cesaret isteyen bir iştir bence kaşınmasınlar o 8 kişi intikamını çıkartırım
Bana barışalım diye ağlayan deathmı gülme tuttu beni

D34TH

Süper Üye
Burda saydıklarımın hepsi ''yerden bitme nooblar'' sonra onlara ezik diyince küfür ediyolar ''ezik'' kelimesine küfürle karşılık verecek kadar ezikler işte .o takmadım .d

scana

Süper Üye
Batu bu death da veletin önünde gideni gelip bana sövüyor yüzleşelim diye konu açıyor yalvarıyor affet diye sonra gmtü kalkıyor :D

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.