• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Forumda saygı duyduğunuz kişiler ?

[AlvinTR][TurkMen]

Denizi seviyorsan dalgalarına"da Katlanacan.
Merhaba bunların değeri bende büyük:
Kacdefuff_Scan,XCILGINX,adrian772,MustafaReis
1Melis6,MaviOsman,PvP_Emir_RG,GhostRapper,
DeadSilence,KimkiO,KatilKing

(Denizi seviyorsan dalgaları da seveceksin. Korkarak yaşarsan, yalnızca hayatı seyredersin.)

bengu190

Just a human in the World
Ferdiye saygı duyanın burdan PU neyse tamam tamam.
@GhostRapper @scana @KimkiO @scana @Lowxy @KatilKing (beni ne kadar takmasada) @TheMurderGirl (o da beni ne kadar takmasada xd) @erenbabaTR41 (bu da ne kadar beni takmasada xd) @FerdiOfficial aklımda şuan bu kadarı var.
Şunu bil ki ben birisine saygı duyduysam ya sevgimdendir ya da benden küçük olduğundandır .(sence bu ikisinden hangisi olabilir ? :)) Ben kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum .

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.