Madem Herkes İşsizlik Yapıyor O Zaman En İşsizimizi Belirleyelim Adayları Ben Kafama Göre Koyacağım Tabii Ki En İŞSİZLERİMİZİ Koyacağım, Bakalım Forumumuzun En İşsizi Kimmiş?
Madem Herkes İşsizlik Yapıyor O Zaman En İşsizimizi Belirleyelim Adayları Ben Kafama Göre Koyacağım Tabii Ki En İŞSİZLERİMİZİ Koyacağım, Bakalım Forumumuzun En İşsizi Kimmiş?
Görüyor ve arttırıyorum.
EasyFactions sunucusunda ki arsamı en alta kadar kazdım,
ardından bu şekilde arsanın çevresini değerli bloklarla kapladım.
Üzerine yaklaşık 1T para kastım zamanında.
Görüyor ve arttırıyorum.
EasyFactions sunucusunda ki arsamı en alta kadar kazdım,
ardından bu şekilde arsanın çevresini değerli bloklarla kapladım.
Üzerine yaklaşık 1T para kastım zamanında.
Bu sunucudan bir örnek, yoksa daha önce bir sunucuda farklı bir arsa eklentisi ile 4 arsayı birleştirip kazmışlığım, ardından arsayı en üste kadar kaktüs çiftliği yapmışlığım da var.
Forumu bilmiyorum da , oyun içi en işsiz insan benim ,geçemez kimse bu konuda beni. (Sabahtan akşama kadar Pc'yi açık bırakıp PvP'de kasılarak sv nin kombo rekorunu kırdım .Ölmeden 2833 kill)
Bilgisayarım sağlam iken, tüm keloğlan karakterlerinin hesaplarını açarak KonyaCraft yazmıştım sonra hepsini oyuna sokup bir adama işkence çektirmiştim.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.