• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Herkes yapıyordu :)

emrekral

Süper Üye
Merhaba ben ct-2'den Luci053'düm.
Forumun çoğu (sevmediğiniz kişiler, sevdiğiniz kişiler ) diye konu açıyordu dedim ben neden açmıyayım.
Şimdi sorum şu herhangi birini etiketleyio (birden fazla olabilir) onda şu özellik olsa daha güzel olurdu desin. Bakalım ortaya ne gibi şeyler çıkacak.
İyi günler..

Gereksiz yere millete küfür edip kendini üstün biriymiş gibi görenler kendini öyle görüp küfür etmesinler . =)) Bu yani .

Birde şöyle bir şey var, sen editör oldun küfür etmeyi bıraktın diyor. Ben editör ''ADAYI'' belgesi almadan 1-2 gün önce saygılı, küfür etmeyen birisi olma kararı aldım. Ondan 2-3 ay önce ise 1 aylığına bıraktım küfür etmemeyi, sonradan vazgeçtim, dediğim gibi editör ''ADAYI'' belgemi almadan 1-2 gün önce küfür etmeyi bıraktım.

Birde şöyle bir şey var, sen editör oldun küfür etmeyi bıraktın diyor. Ben editör ''ADAYI'' belgesi almadan 1-2 gün önce saygılı, küfür etmeyen birisi olma kararı aldım. Ondan 2-3 ay önce ise 1 aylığına bıraktım küfür etmemeyi, sonradan vazgeçtim, dediğim gibi editör ''ADAYI'' belgemi almadan 1-2 gün önce küfür etmeyi bıraktım.
Sen eskiden ne küfür ederdin bee. :D
Ama yine de küfürü bırakman hem senin için , hem de diğer oyuncular için en iyisi :)
Siz de ben ve Katil gibi KÜFÜRÜ BIRAKIN (Kamu Spotu)

Sen eskiden ne küfür ederdin bee. :D
Ama yine de küfürü bırakman hem senin için , hem de diğer oyuncular için en iyisi :)
Siz de ben ve Katil gibi KÜFÜRÜ BIRAKIN (Kamu Spotu)
Daha fazla kendimizi ifşalamayalım :rolleyes:

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.