OnurSANLI Üye 9 Ocak 2018 #2 Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Puanları 6 9 Ocak 2018 #2 Durduk Yere Ucarak Gelip Trolluyor. Benden Baska Birsürü Kisinin Evini Trolledi İlgilenirmisiniz Sununla
Durduk Yere Ucarak Gelip Trolluyor. Benden Baska Birsürü Kisinin Evini Trolledi İlgilenirmisiniz Sununla
S slayermanq Üye 9 Ocak 2018 #3 Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 6 Puanları 11 9 Ocak 2018 #3 bana küfürler edip aileme hakaret edene bu az bile kalır kimse kusura bakmasın ananama babama küfür edene yaparım onlar da bana yapmıştı ödeşmil olduk
bana küfürler edip aileme hakaret edene bu az bile kalır kimse kusura bakmasın ananama babama küfür edene yaparım onlar da bana yapmıştı ödeşmil olduk
damacanakola Süper Üye 9 Ocak 2018 #4 Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 309 Beğeniler 562 Puanları 187 Konum Antalya 9 Ocak 2018 #4 OnurSANLI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 4231 Genişletmek için tıkla ... Bu ss Pek Yeterli Olmayabilir.. Olayı Açıklarsan Daha İyi İlgilenebilirler...Olayı Tam Ne Olduğunu Anlamak İçin İyi Sunular Sununuz
OnurSANLI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 4231 Genişletmek için tıkla ... Bu ss Pek Yeterli Olmayabilir.. Olayı Açıklarsan Daha İyi İlgilenebilirler...Olayı Tam Ne Olduğunu Anlamak İçin İyi Sunular Sununuz
Dante The Demon Slayer Süper Üye 9 Ocak 2018 #5 Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 209 Beğeniler 832 Puanları 157 9 Ocak 2018 #5 slayermanq' Alıntı: bana küfürler edip aileme hakaret edene bu az bile kalır kimse kusura bakmasın ananama babama küfür edene yaparım onlar da bana yapmıştı ödeşmil olduk Genişletmek için tıkla ... Tekrar diyorum sana. Kanıt göster öyle konuş ! Söverlerse ss alıp atıcaksın kardeşim kanıtsız inanıcak halleri yok.
slayermanq' Alıntı: bana küfürler edip aileme hakaret edene bu az bile kalır kimse kusura bakmasın ananama babama küfür edene yaparım onlar da bana yapmıştı ödeşmil olduk Genişletmek için tıkla ... Tekrar diyorum sana. Kanıt göster öyle konuş ! Söverlerse ss alıp atıcaksın kardeşim kanıtsız inanıcak halleri yok.
damacanakola Süper Üye 9 Ocak 2018 #6 Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 309 Beğeniler 562 Puanları 187 Konum Antalya 9 Ocak 2018 #6 Dante The Demon Slayer' Alıntı: Tekrar diyorum sana. Kanıt göster öyle konuş ! Söverlerse ss alıp atıcaksın kardeşim kanıtsız inanıcak halleri yok. Genişletmek için tıkla ... Kanıt var ama yetersiz..
Dante The Demon Slayer' Alıntı: Tekrar diyorum sana. Kanıt göster öyle konuş ! Söverlerse ss alıp atıcaksın kardeşim kanıtsız inanıcak halleri yok. Genişletmek için tıkla ... Kanıt var ama yetersiz..
Nrkj Süper Üye 9 Ocak 2018 #7 Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 279 Beğeniler 470 Puanları 116 Konum Isparta 9 Ocak 2018 #7 damacanakola' Alıntı: Kanıt var ama yetersiz.. Genişletmek için tıkla ... Pek kanıt denmiyor buna da.
damacanakola' Alıntı: Kanıt var ama yetersiz.. Genişletmek için tıkla ... Pek kanıt denmiyor buna da.
Dante The Demon Slayer Süper Üye 9 Ocak 2018 #8 Katılım 4 Aralık 2017 Mesajlar 209 Beğeniler 832 Puanları 157 9 Ocak 2018 #8 damacanakola' Alıntı: Kanıt var ama yetersiz.. Genişletmek için tıkla ... Hayır... Onu slayere dedim. Sövüyolar falan dedi de ondan bahsediyorum.Kanıt göstermesini istedim.
damacanakola' Alıntı: Kanıt var ama yetersiz.. Genişletmek için tıkla ... Hayır... Onu slayere dedim. Sövüyolar falan dedi de ondan bahsediyorum.Kanıt göstermesini istedim.
U UzaklardanGelen Yeni Üye 9 Ocak 2018 #9 Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 1 Beğeniler 2 Puanları 1 9 Ocak 2018 #9 bu slayerman de ünlü oldu dolandırıcılıkla
OnurSANLI Üye 9 Ocak 2018 #10 Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Puanları 6 9 Ocak 2018 #10 Kardesim anana babana sövdüğümüzü kanıtlasana evimde trolun duruyor daha ne kanıtlayam ben
damacanakola Süper Üye 10 Ocak 2018 #11 Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 309 Beğeniler 562 Puanları 187 Konum Antalya 10 Ocak 2018 #11 Nrkj' Alıntı: Pek kanıt denmiyor buna da. Genişletmek için tıkla ... Bende Bundan Bahsediyorum Zaten UzaklardanGelen' Alıntı: bu slayerman de ünlü oldu dolandırıcılıkla Genişletmek için tıkla ... Konunun Tam Bilmediğimiz İçin Bir Şey Demiyorum Fakat Burada Hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsin.
Nrkj' Alıntı: Pek kanıt denmiyor buna da. Genişletmek için tıkla ... Bende Bundan Bahsediyorum Zaten UzaklardanGelen' Alıntı: bu slayerman de ünlü oldu dolandırıcılıkla Genişletmek için tıkla ... Konunun Tam Bilmediğimiz İçin Bir Şey Demiyorum Fakat Burada Hakaret etme özgürlüğüne sahip değilsin.