Küfür , Saygısızlık ...
Normal Olmaya Başladı.
Gerekleri Yapılsın Artık.
Hiç Olmayacak Cezalar Veriliyor...
Mute yerine ban ? @HasanTR küfür Yüzünden BAN Yemişti.
Mute değil.
Beni Reklam Etmeseydin iyiydi hığımımğım Nese Misali_Anka Dan herkez sikayetci Zten forumun 100/3 u Misali_Anka Ve CryisDream in kufur sslerini bndde Paylasmisdim Onada Bakabilirsiniz..
Not: Kendi Konumu guzel Reklamladim ha
Beni Reklam Etmeseydin iyiydi hığımımğım Nese Misali_Anka Dan herkez sikayetci Zten forumun 100/3 u Misali_Anka Ve CryisDream in kufur sslerini bndde Paylasmisdim Onada Bakabilirsiniz..
Not: Kendi Konumu guzel Reklamladim ha
Olaylar afedersiniz ama b.ka sarıyor ve yöneticiler bu duruma hiç tepki göstermiyordu mu? Bu server gittikçe çökmeye başladı her yeni gelen veletten biri ya küfür eder ya da cheti mahfedip gider. Artık lütfen , yöneticiler bu duruma bir son versin..!!
Olaylar afedersiniz ama b.ka sarıyor ve yöneticiler bu duruma hiç tepki göstermiyordu mu? Bu server gittikçe çökmeye başladı her yeni gelen veletten biri ya küfür eder ya da cheti mahfedip gider. Artık lütfen , yöneticiler bu duruma bir son versin..!!
Yetkililer Yeni Bir Sistem Getirir İse Düzelebilir.
Ancak Yaz Tatilin'de Hileyim Demeye Utanacaklar.
Küfür Edemeyecekler Bu Hile Kullanan Ve Küfür Edenler.
Aslın'da 1-2 Saat Düşünülüp Not Edilebilir Küfürler.
Ve Bunun İle Alakalı Bir Mod , Plugin Vb şeyler Eklenebilir.
Veya Server'de Küfür Edilince Yetkililere Bildirildi Yazılıyor.
O Kelimelere Bir Kaç Küfür Kısaltması Ve Küfür Eklenebilir.
Aslın'da 1-2 Saat Düşünülüp Not Edilebilir Küfürler.
Ve Bunun İle Alakalı Bir Mod , Plugin Vb şeyler Eklenebilir.
Veya Server'de Küfür Edilince Yetkililere Bildirildi Yazılıyor.
O Kelimelere Bir Kaç Küfür Kısaltması Ve Küfür Eklenebilir.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.