Benim Bildiğim;
Server Reklamı Yapılanlar Banlanırdı.
YouTube, Reklamı Yapmasında Bir Sakınca, Var Mıdır Bilemem Ama.
Bildiğim Üzere Bir Sakıncası, Yoktur.
@KollarimiVerin demesi gibi kendi YouTube kanalını reklam yapması ban sebebi değildir diye biliyorum ama mute atılır çünkü önceden yetkili olduğum sunucuda YouTube kanalı reklamına mute atardım .
Benim Bildiğim;
Server Reklamı Yapılanlar Banlanırdı.
YouTube, Reklamı Yapmasında Bir Sakınca, Var Mıdır Bilemem Ama.
Bildiğim Üzere Bir Sakıncası, Yoktur.
@KollarimiVerin demesi gibi kendi YouTube kanalını reklam yapması ban sebebi değildir diye biliyorum ama mute atılır çünkü önceden yetkili olduğum sunucuda YouTube kanalı reklamına mute atardım .
bilmiyosan söyliyim sunucu reklamı yapmak yasaktır arkadaş sunucuda canlı yayın yapıyor ne güzel işte gittikçe gelişiyor sunucuda youtube videoları ne kadar artarsa o kadar gelişme gösterir ve ben youtuber ların sonuna kadar arkasındayım gerekirse yetkililerlede konuşurum bu konuyu ... Ve utanmadan sonra küfürde ediyor kendisi !
Elimde Yeterince Kanıt Var Ve Vip Olunca Fazlasıyla Götün Kalktı Eski Günleri Hatırlatırım Sen Benle Hep VS Atmak İstiyordun Ve VS Atıncada Hep Ölüyordun Team Olalım Diyordun Bende Tamam Diyordum Adamları Öldürüyorduk Senin Yerin Ayrı Diyordun Peki Simdi Herkes Gibi Senide Öldürücegim Senin Yerin Onların Yeri Aynı Diyorsun Eskiden Senin Yerin Ayrı Diyorken....
Elimde Yeterince Kanıt Var Ve Vip Olunca Fazlasıyla Götün Kalktı Eski Günleri Hatırlatırım Sen Benle Hep VS Atmak İstiyordun Ve VS Atıncada Hep Ölüyordun Team Olalım Diyordun Bende Tamam Diyordum Adamları Öldürüyorduk Senin Yerin Ayrı Diyordun Peki Simdi Herkes Gibi Senide Öldürücegim Senin Yerin Onların Yeri Aynı Diyorsun Eskiden Senin Yerin Ayrı Diyorken....
1. Si laflarına dikkat etsen iyi olur her vip alanın biyerleri kalkıyosa oyun 1. Si nin havada duruyodur bide oyunda sana dalmayınca kanka oluyoz dalınca mı şerefsiz oluyoz ???
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.