• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

SEA OYUNDA EN COK DURANIM YAW KONYACRAFT 72 KAZANMAM VAR AMA SIRALAMADA YOKUM YARDIM PLSSS

Warren_G

AŞK VAR HALA SEN YOKSUN
O hilemi :D bu sw ye önünüze geleni alıyosunuz ya kücücük cocuklar la muhattap oluyoruz

O hilemi :D bu sw ye önünüze geleni alıyosunuz ya kücücük cocuklar la muhattap oluyoruz
Haksız, Olduğun Ortada Sen Bile Bile, Kendini Yükseltmeye Çalışıyorsun Sıralamaya Girmeye Çalışıyorsun.
Bu Gidişle Girmen İmkansız, Ben Sana Diyeyim.
Ya Hile, Açmadan Oyna Bilek, Hakkınla Kazan.
Yada Kendi Yöntemin Hile, Kullanarak Oyna, Kendin Kaybet.

Mcanik

Süper Üye
Geçen gün adres,telefon isteyince vermeyip klavye artisliği yapan çocuk neler söylüyor bugün.
Hile kullanımı olmasa bile takım,bug ve aşırı dozda küfür etmişliğin var.Bu yüzden sıralamaya giremiyorsun.

Warren_G

AŞK VAR HALA SEN YOKSUN
Sizle uğraşılmaz valla ya biriniz bitiyo diğeriniz başlıyor gidin başka oyun oynayın bizi de bu oyundan soğutmayın

Sizle uğraşılmaz valla ya biriniz bitiyo diğeriniz başlıyor gidin başka oyun oynayın bizi de bu oyundan soğutmayın
Allah Allah,
Öylemi Ya.
Sen Server'in Kalitesini Düşürecek Şeyler Yapmasan
(ÖRNEK:Hack, Küfür, Misali)
Bizim, Burada Sana Niye Lafımız Olsun?

Warren_G

AŞK VAR HALA SEN YOKSUN
hack açmıyorum :D kanıt istedim ortada kanıt ta yok konusmicak

Warren_G

AŞK VAR HALA SEN YOKSUN
o bug ss'si :D olum ilk önce lafini bilde gel sonra benle muhattap ol :D

Konu gereğinden fazla uzadı.Daha fazla konuşmak istiyorsan özel mesaj kısmını kullanabilirsin.
Dediğinize Hak, Vermekteyim.
Kendisini Haklı, Duruma Yükseltmeye Çalışıyor.
Ben Muhattap Olmak, İstemesem Bile.
Kendisinin Kafası Estiği Gibi Bir Şeyler Çeviriyor.
Bir Şey, Demeyeceğim.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.