Bunu siz asla bilemezsiniz boşu boşuna iftira atmayı kesin artık! Yöneticiler PHPADMİNPHP sitesinden herşeyi görebiliyor. Konuda ismi geçen şahıslar böyle bir şeye kalkışmıssa orda herşey gözükür.
Ahmet beyin bana yazdığı mesaj:
Merhaba, Forum aktif ediliği zaman günlük Forum kontrolleri başlayacaktır. Forumu gelecek ay aktif edip Editör programını başlatmayı düşünüyoruz, iyi eğlenceler.
Merhaba, Forum aktif ediliği zaman günlük Forum kontrolleri başlayacaktır. Forumu gelecek ay aktif edip Editör programını başlatmayı düşünüyoruz, iyi eğlenceler.
Şahsen boş yere olduğunu sanmıyorum.Çok fazla kibirli ve egolu.
Arkadaşları tarafından da gereksiz olsa da tüm mesajları beğeniliyor.
Eğer bu legal ise yarın tüm lise arkadaşlarımı oyuna davet edeceğim ve onlar beni sevdikleri için beğenecekler.
Şahsen boş yere olduğunu sanmıyorum.Çok fazla kibirli ve egolu.
Arkadaşları tarafından da gereksiz olsa da tüm mesajları beğeniliyor.
Eğer bu legal ise yarın tüm lise arkadaşlarımı oyuna davet edeceğim ve onlar beni sevdikleri için beğenecekler.
Atacağım SS lerde göründüğü üzere kendileri dolu veya boş her mesajı beğeniyorlar.Olan biten kısımlarından bakıyorum.Adam akıllı hiç mesajları yok.Sadece bir kaç kez başkalarını beğenmişler.Ama Geçmişlerinin çoğu HazretiRookie yi beğenmekle geçmiş.Arkadaş bile olsalar bu illegal like kasmadır.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.