Merhaba. Bu şahıslar daha yaşları başları kaç gelmişler burda ana bacı küfür ediyorlar ben edebimi saygımı kordum gerekeni yetkililer yapsın uzaklaştırsınlar bunun gibileri lütfen...
Daha devamıda var 10'dosya atılabilir hatası verdiği için atamadım.
Benden çok önceden burdaydın hala öğrenmedin'mi? 1. Küfür mute 2. Ci küfür 1'ay mute 3. Cü küfür [BANNED] Ki anname hakaretler aldim ''Milli Irki Ailevi'' Değerlere küfürde ban kaldırılmaz.
Benden çok önceden burdaydın hala öğrenmedin'mi? 1. Küfür mute 2. Ci küfür 1'ay mute 3. Cü küfür [BANNED] Ki anname hakaretler aldim ''Milli Irki Ailevi'' Değerlere küfürde ban kaldırılmaz.
Bak korkuyorsun. Hasandan korkuyorsun ve bu yüzden onları savunuyorsun bazılarını başarı mahfetti! Artık azminizi kaybettiniz ama o azimle hala devam ediyorum durup beni rezil etti diyorsunuz. Sana herzaman başarıyı tabakta sunmayacaklar bunun için acı çekmeyede razıyım daha 10'ss daha var.
Bak korkuyorsun. Hasandan korkuyorsun ve bu yüzden onları savunuyorsun bazılarını başarı mahfetti! Artık azminizi kaybettiniz ama o azimle hala devam ediyorum durup beni rezil etti diyorsunuz. Sana herzaman başarıyı tabakta sunmayacaklar bunun için acı çekmeyede razıyım daha 10'ss daha var.
Hepimiz iyi birşeyler yapmak isdiyoruz iyi birşeyler koymak isdiyoruz ortaya. Arkadaşlarımla küsebilir işde o anlara geldiğimizde ben yere düşmüyeceğim düştüysemde tekrardan ayağa kalkıcağım bu zihniyette olduğum için kazanıyorum..
Ben daha başlamadım operasyonlara siz operasyon görmemişsiniz.Ayrıca oyunu da fazla büyütme alt tarafı oyun yaşın büyüyünce daha iyi anlarsın dediğimi.Oyundan daha önemli şeyler var hayatta.Asıl olan Pc de değil gerçek hayatla mücadele etmek.
Aynı andaki SS ler banlatmaz .Daha önceden uyarısı olması gerekir.
Mesela Salı günü küfür etti ve sen buraya attın.Sonra mute yedi
Sonra perşembe günü küfür etti ve sen buraya attın.Sonra daha fazla mute yedi.
Böyle olur ama aynı anda 3 SS le değil.
Aynı andaki SS ler banlatmaz .Daha önceden uyarısı olması gerekir.
Mesela Salı günü küfür etti ve sen buraya attın.Sonra mute yedi
Sonra perşembe günü küfür etti ve sen buraya attın.Sonra daha fazla mute yedi.
Böyle olur ama aynı anda 3 SS le değil.
Ben daha başlamadım operasyonlara siz operasyon görmemişsiniz.Ayrıca oyunu da fazla büyütme alt tarafı oyun yaşın büyüyünce daha iyi anlarsın dediğimi.Oyundan daha önemli şeyler var hayatta.Asıl olan Pc de değil gerçek hayatla mücadele etmek.
@HasanTR , HAKSIZ, OLDUĞUNU GÖRDÜĞÜN HALDE
KENDİNİ SAVUNMAK İÇİN, ELİNDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN.
BAK DOSTUM;
ORADA KÜFÜRLERİN GÖZÜKÜYOR ZATEN.
VE @HazretiRookie. KÜFÜR, ETSE BİLE AÇIKLARDI
KONUYU UZATMAYA ÇALIŞMA LÜTFEN.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.