• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Getsomelock-Mervepvp61-Justwaituntildie Team

eğlenmek içinse neden bir oyuncu aşşagı indiginde setleri giyip dalıyorsunuz ?
adalet deil bu adalet yerini bulmalı

Ya bişey diyicemde gercekten benimde ss lerim var ama biz takım olup adam oldurmuyozki eğlenmek için yapıyoz ben karışmam ama yani takım oldumuzda adam öldürmek için deyil eğlenmek için yapıyon !!

maria senin için demedim dostum bazı arkadaşlarımız sizin gibi deil hem team hemde oyunculara haksız olarak dalıyorlar

öncelikle ben kimsenin takımında bulunmuyorum solo takılıyorum ve sen benim takımımdansın diyorsun ama hep bana saldırıyorsun onu nasıl çözecegiz ? ama sen yapman gerekeni yapıyorsun iftira atmana gerek yok

Mcanik

Süper Üye
Ya bişey diyicemde gercekten benimde ss lerim var ama biz takım olup adam oldurmuyozki eğlenmek için yapıyoz ben karışmam ama yani takım oldumuzda adam öldürmek için deyil eğlenmek için yapıyon !!
Biz sadece eğlenmek için yapıyoruz
Hile açanlarda eğlenmek için yapıyor.Bazı şizofren kişilerde eğlenmek için adam öldürüyor.Forum kurallarını geç gerçek İnsan hakları sözleşmesinde bile eğlenmek için diğer insanların haklarını kısıtlamamanız gerektiği yazıyor.Sizin bencilce eğlenmeniz sunucudaki diğer kişilerin mutsuz olmasına sebep veriyor.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.