Stokluyorum. İste kanıt.. Oyuncu adı:ExesTelon Şikayet: Fly ile adam kesme. Kanıt;
E. Furkan || WhyLonely Editör 8 Şubat 2018 #1 Katılım 22 Aralık 2017 Mesajlar 418 Beğeniler 2.629 Puanları 729 8 Şubat 2018 #1 Stokluyorum. İste kanıt.. Oyuncu adı:ExesTelon Şikayet: Fly ile adam kesme. Kanıt;
GhostRapper Süper Üye 8 Şubat 2018 #2 Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 110 Beğeniler 515 Puanları 132 Konum İstanbul 8 Şubat 2018 #2 Knk sen bu video yu yenimi atıyon bundan sonra ne killer kastı bu arkadaş uçarak . Güzel çıkmışım video da (herzamanki gibi ) .
Knk sen bu video yu yenimi atıyon bundan sonra ne killer kastı bu arkadaş uçarak . Güzel çıkmışım video da (herzamanki gibi ) .
KimkiO Süper Üye 9 Şubat 2018 #3 Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 181 Beğeniler 2.182 Puanları 126 9 Şubat 2018 #3 Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır. Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.
Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır. Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.
FelsEFE Süper Üye 9 Şubat 2018 #4 Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 195 Beğeniler 172 Puanları 99 9 Şubat 2018 #4 KimkiO' Alıntı: Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır. Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz. Genişletmek için tıkla ... Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba?
KimkiO' Alıntı: Arkadaşlar şuan itibariyle şikayetlere bakılmamaktadır. Sizlerden ricamız bu konuda anlayışlı davranmanız ve şikayetlerin kontrol edilmeye başladığı zaman kanıtlarınızı bize göndermeye başlamanız. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz. Genişletmek için tıkla ... Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba?
AmIMad_ Aktif Üye 9 Şubat 2018 #5 Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 1.046 Beğeniler 2.056 Puanları 729 9 Şubat 2018 #5 FelsEFE' Alıntı: Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba? Genişletmek için tıkla ... Mesajını niye silsin ? Bilmeyen kişiler de bakabilir.
FelsEFE' Alıntı: Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba? Genişletmek için tıkla ... Mesajını niye silsin ? Bilmeyen kişiler de bakabilir.
FelsEFE Süper Üye 9 Şubat 2018 #6 Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 195 Beğeniler 172 Puanları 99 9 Şubat 2018 #6 AmIMad_' Alıntı: Mesajını niye silsin ? Bilmeyen kişiler de bakabilir. Genişletmek için tıkla ... Zaten Bu Yazıyı Bilmem Kaç Konuya Atmış. O Konulardan Bakamazlar mı ?
AmIMad_' Alıntı: Mesajını niye silsin ? Bilmeyen kişiler de bakabilir. Genişletmek için tıkla ... Zaten Bu Yazıyı Bilmem Kaç Konuya Atmış. O Konulardan Bakamazlar mı ?
AmIMad_ Aktif Üye 9 Şubat 2018 #7 Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 1.046 Beğeniler 2.056 Puanları 729 9 Şubat 2018 #7 FelsEFE' Alıntı: Zaten Bu Yazıyı Bilmem Kaç Konuya Atmış. O Konulardan Bakamazlar mı ? Genişletmek için tıkla ... Eğer onlara da atmayıp sadece 1 konuya atarsa görülmez uçar gider.Her konuya yazmasında hiçbir sakınca yok.Ayrıca konu uzamasın gereği yok.
FelsEFE' Alıntı: Zaten Bu Yazıyı Bilmem Kaç Konuya Atmış. O Konulardan Bakamazlar mı ? Genişletmek için tıkla ... Eğer onlara da atmayıp sadece 1 konuya atarsa görülmez uçar gider.Her konuya yazmasında hiçbir sakınca yok.Ayrıca konu uzamasın gereği yok.
KimkiO Süper Üye 10 Şubat 2018 #8 Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 181 Beğeniler 2.182 Puanları 126 10 Şubat 2018 #8 FelsEFE' Alıntı: Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba? Genişletmek için tıkla ... Stoklanan ekran görüntüleri de işlem görmeyecektir. Ekran görüntülerinin editör paneli aktif olduktan sonra çekilmesi gerekmektedir, bundan dolayı yazdım.
FelsEFE' Alıntı: Kimkio Ctrl V Yapmaktan Bikmadın mi Artık ? Arkadaş Zaten Stokluyorum Demiş. Biliyor Bakılmadığını. Mesajini Siler misin Acaba? Genişletmek için tıkla ... Stoklanan ekran görüntüleri de işlem görmeyecektir. Ekran görüntülerinin editör paneli aktif olduktan sonra çekilmesi gerekmektedir, bundan dolayı yazdım.