• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Çözüldü Tek kelime; SAÇMALIK!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Kemal Atatürk, siyaset'e karıştırılmaması gereken bir kişidir.O, sizin ondan sadece bilgi almanızı ister. Onu siyaset konusu yapmak, KESİNLİKLE doğru bir davranış değildir.

Bunları neden mi yazdım? Mustafa Kemal Atatürk'ün lafı sohbete yazıldığı için kızan 1-2 (affedersiniz) aptal, akıllansın da bir daha böyle bir hata yapmasın diye yazdım.Şimdi, eminim ki bir iki kişi yorum olarak siyaset yapmayınız vb. yazacaktır.O yüzden, okuyan herkese söylüyorum.Gereksiz bir yorum yazmayınız.Mustafa Kemal Atatürk, saygı duyulması gereken bir kişidir, siyasi bir konu değil!

Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık, kabul edilemez! Yaşanan olay tek kelime ile SAÇMALIK'tır!

Berşan || Luxeon

Luxeon#6224
Yetkili
Mustafa Kemal Atatürk, siyaset'e karıştırılmaması gereken bir kişidir.O, sizin ondan sadece bilgi almanızı ister. Onu siyaset konusu yapmak, KESİNLİKLE doğru bir davranış değildir.

Bunları neden mi yazdım? Mustafa Kemal Atatürk'ün lafı sohbete yazıldığı için kızan 1-2 (affedersiniz) aptal, akıllansın da bir daha böyle bir hata yapmasın diye yazdım.Şimdi, eminim ki bir iki kişi yorum olarak siyaset yapmayınız vb. yazacaktır.O yüzden, okuyan herkese söylüyorum.Gereksiz bir yorum yazmayınız.Mustafa Kemal Atatürk, saygı duyulması gereken bir kişidir, siyasi bir konu değil!

Mustafa Kemal Atatürk'e saygısızlık, kabul edilemez! Yaşanan olay tek kelime ile SAÇMALIK'tır!
Yorum yapmak istemiyordum fakat dün bu konu ile 2 kişi arasında geçen bir tatsızlık oldu (kendilerini biliyorlar isim vermiyorum).Herkesin görüşü kendinedir,başkasının düşüncelerine karışmak ne benim ne de herhangi bir kişinin işidir.Bu konu ile ilgili bende tartışmalar gördüm o yüzden özellikle de Mustafa Kemal Atatürk ile siyasi tartışmalar çok gördüm.Bunuda buraya not olarak bırakıyorum,iyi günler.

Yorum yapmak istemiyordum fakat dün bu konu ile 2 kişi arasında geçen bir tatsızlık oldu (kendilerini biliyorlar isim vermiyorum).Herkesin görüşü kendinedir,başkasının düşüncelerine karışmak ne benim ne de herhangi bir kişinin işidir.Bu konu ile ilgili bende tartışmalar gördüm o yüzden özellikle de Mustafa Kemal Atatürk ile siyasi tartışmalar çok gördüm.Bunuda buraya not olarak bırakıyorum,iyi günler.
Farkındaysan burada kimsenin görüşüne bir şey demedim.Benim sinirlendiğim nokta, Mustafa Kemal Atatürk'ü siyasi bir konu olarak görüp, kurduğu bir cümleyi söyleyince, tepki göstermeleri.

KimkiO

Süper Üye

Sizce Mustafa Kemal Atatürk bir siyasi lider değil midir?
Devlet işlerini yürüten insanlar siyasi olarak nitelendirilir. Bir parti kurup yönetmesi, ilk cumhurbaşkanı olması da siyasi lider olduğunun kanıtıdır.

Atatürk'ü siyasetten arındırırsanız askeri olarak başarılı bir komutan kalacaktır fakat Atatürk'ün bizim için önemli olmasının sebebi askeri başarılarının yanında siyasi başarılarıdır.

Son düzenleme:

Osman1414

Süper Üye
Siyasi bir parti kurucusu olan Mustafa Kemal atatürk tabikide siyasi bir liderdir bakın vikipedie,google ve T.C ANAYASASIDA BUNU SÖYLEMEKTEDİR.https://prnt.sc/i7rl52 şu ss ide şuraya bırakayım.Kimkio nun yaptıgı acıklamada harikadır burdan ona teşekkür ediyorum.

Sizce Mustafa Kemal Atatürk bir siyasi lider değil midir?
Devlet işlerini yürüten insanlar siyasi olarak nitelendirilir, bir parti kurup yönetmesi ve ardından cumhurbaşkanı olması da siyasi lider olduğunun kanıtıdır.

Atatürk'ü siyasetten arındırırsanız sadece askeri olarak başarılı bir komutan kalacaktır fakat Atatürk'ün bizim için önemli olmasının sebebi askeri başarılarının yanında siyasi başarılarıdır.
Aksini iddia etmedim. (Mustafa Kemal Atatürk sadece siyasi bir lider değildir ama neyse oraya girmiyorum.)

Benim yukarıda yazdığım, onu siyasi bir konu gibi görüp, kurduğu cümleyi sohbete yazınca tepki verenlere karşı bir tepkidir.Konuyu yanlış bir yere çekmeyelim.

KimkiO

Süper Üye
Bu arada bence Mustafa Kemal Atatürk'e bir parti lideri olarak bakmayın, ona Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlayan ileri görüşlü lider olarak bakın.

(Mesaj siyaset amacıyla değil bir insana farklı açılardan da bakılması gerektiğini düşündüğüm için yazılmıştır. Yanlış anlaşılmasını istemem.)

Bu arada bence Mustafa Kemal Atatürk'e bir parti lideri olarak bakmayın, ona Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasını sağlayan ileri görüşlü lider olarak bakın.

(Mesaj siyaset amacıyla değil bir insana farklı açılardan da bakılması gerektiğini düşündüğüm için yazılmıştır. Yanlış anlaşılmasını istemem.)
Bana mı diyorsunuz sadece parti lideri olarak bakmayın diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.