Rapor edilen şahıs : marvel103 Rapor nedeni : Küfür Kanıt :
Affirmable Üye 6 Haziran 2018 #1 Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3 Beğeniler 24 Puanları 18 Konum Las Vegas 6 Haziran 2018 #1 Rapor edilen şahıs : marvel103 Rapor nedeni : Küfür Kanıt :
F Flora_Girl Üye 6 Haziran 2018 #2 Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 195 Beğeniler 896 Puanları 702 6 Haziran 2018 #2 Sana eski konudada söylemiştim.SS alırken ekranın tamamını al.Belki sende küfür ettin? Nereden bileceğiz?
Sana eski konudada söylemiştim.SS alırken ekranın tamamını al.Belki sende küfür ettin? Nereden bileceğiz?
AmIMad_ Aktif Üye 6 Haziran 2018 #3 Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 1.046 Beğeniler 2.056 Puanları 729 6 Haziran 2018 #3 Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". Flora_Girl' Alıntı: Sana eski konudada söylemiştim.SS alırken ekranın tamamını al.Belki sende küfür ettin? Nereden bileceğiz? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şeye gerek yok, istediği gibi gönderebilir ancak yazı ve ss komutunun çıktısı gözükmek zorunda.
Selam, şikayet ettiğiniz kişinin küfür ettiği tespit edildi.En kısa sürede gerekli yaptırım uygulanacaktır.Konu kilitlenmiştir. Rapor durumuna bakmak için: "Buraya tıklayınız". Flora_Girl' Alıntı: Sana eski konudada söylemiştim.SS alırken ekranın tamamını al.Belki sende küfür ettin? Nereden bileceğiz? Genişletmek için tıkla ... Böyle bir şeye gerek yok, istediği gibi gönderebilir ancak yazı ve ss komutunun çıktısı gözükmek zorunda.