Hereksin Hesabı Çalınıyo Creativede bazı dolandırıcalar var sözleşmede kabul ettik tamam ama biraz müdahele etseniz neden çaldığını sorsanız yada hesabımızı geri verseniz
yoo gayet bi istekte bulundum ayrca çalınan hesaplar sadece creativede oynamıyor başka şeyler de oynuyor bu konu creativede açılsaydı mantıksız bişi olurdu
yoo gayet bi istekte bulundum ayrca çalınan hesaplar sadece creativede oynamıyor başka şeyler de oynuyor bu konu creativede açılsaydı mantıksız bişi olurdu
Bu konuda en iyi verebileceğim tavsiye destek talebi açman veya creative sunucusu üzerinde yetkili gördüğün zaman yardım istemen.
Bir diğer alternatif olarak sunucuda yetkili olduğu vakit site üzerinden "Canlı Destek" ile sorununu çözmeye çalışabilirsin.
"Buraya tıklayarak" destek talebi açabilirsin...Eğer giriş yapma ekranı çıkarsa giriş yapıp tekrardan linke gir.Olmadı "Üye Panelinden" destek talebi açmayı bulabilirsin.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.