• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

EggWars 2019 Güncellemesi

Merhaba ben Furkan, bu konuda bir istekte bulunacağım.

Benim bildiğim üzere ilk 2019 güncellemesi SkyBlock'a geldi.
Şimdide KonyaCraft serverinin, popüler olan sunucusu EggWars'a gelmesini rica ediyorum.
Gelmesi beni mutlu eder, bazı EggWars oyuncularınıda mutlu edeceğini düşünüyorum.

@Ahmet Gelir || agelir3 @Eren || TheRazorGod

Güncelemeler Sırasıyla SkyBlock , PvP , Skywars gibi düşünüyorum.

Merhaba ben Furkan, bu konuda bir istekte bulunacağım.

Benim bildiğim üzere ilk 2019 güncellemesi SkyBlock'a geldi.
Şimdide KonyaCraft serverinin, popüler olan sunucusu EggWars'a gelmesini rica ediyorum.
Gelmesi beni mutlu eder, bazı EggWars oyuncularınıda mutlu edeceğini düşünüyorum.

@Ahmet Gelir || agelir3 @Eren || TheRazorGod
İlk "EggWars" küçük bir güncellemeden geçti.Şimdi ise "SkyBlock" güncellemesi bitti diyebilirim.Onun harici güncellemeler sırasıyla "SkyBlock , EggWars ve PvP" olacağını düşünmekteyim.
Bu tür güncellemeler zaten Forum üzerinden bildirilmekte.

Güncelemeler Sırasıyla SkyBlock , PvP , Skywars gibi düşünüyorum.
Bütün yapılan güncellemeler sırasıyla Forum üzerinden bildiriliyor veya paylaşılmassa "DeğişimGünlüğü" ne bakıp kontrol etmen lazım.

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.