Neler oluyor?
Kötü niyetli bazı insanlar, size cazip gelecek tekliflerde/kampanyalarda bulunarak
veya
KonyaCraft’a bağlı olarak çalıştıklarını söyleyerek sizi kandırmaya çalışabilir.
Nasıl önlem alırım?
Ucuz VIP, bedava VIP ve benzeri sözlerle sizi kandırmalarına izin vermeyin.
Unutmayın, www.konyacraft.com sitesi dışında, KonyaCraft’ın satış yaptığı bir site yoktur.
Ayrıca kampanyalar kendi sitesinden duyurulur.
KonyaCraft yönetimi hiçbir şey yapmıyor mu?
Merak etmeyin.KonyaCraft yönetimi, bunun gibi olayları önlemek için siteleri şikayet ediyor.
Dolandırıldım! Ne yapmalıyım?
Kötü niyetli bazı insanlar, size cazip gelecek tekliflerde/kampanyalarda bulunarak
veya
KonyaCraft’a bağlı olarak çalıştıklarını söyleyerek sizi kandırmaya çalışabilir.
Nasıl önlem alırım?
Ucuz VIP, bedava VIP ve benzeri sözlerle sizi kandırmalarına izin vermeyin.
Unutmayın, www.konyacraft.com sitesi dışında, KonyaCraft’ın satış yaptığı bir site yoktur.
Ayrıca kampanyalar kendi sitesinden duyurulur.
KonyaCraft yönetimi hiçbir şey yapmıyor mu?
Merak etmeyin.KonyaCraft yönetimi, bunun gibi olayları önlemek için siteleri şikayet ediyor.
Dolandırıldım! Ne yapmalıyım?
Öncelikle belirtmek isterim ki, hesabınızdan tamamen siz sorumlusunuz.Bu sebeple forumda, “Hesabım çalındı yardım edin!” veya “Bedava vip dediler hesabımı çaldılar!” gibisinden konular açmayınız.Bunun yerine, e posta hesabınızı hatırlamaya çalışın.E posta adresinizi hatırlamanıza rağmen mail gelmiyorsa, destek talebi açın.
Nasıl destek talebi açarım?
• Hesabınıza giriş yapın. (www.konyacraft.com)
• Üye paneli kısmına gelin, alt kısımda destek talebi butonunu göreceksiniz.
Nasıl destek talebi açarım?
• Hesabınıza giriş yapın. (www.konyacraft.com)
• Üye paneli kısmına gelin, alt kısımda destek talebi butonunu göreceksiniz.
Son düzenleme: