• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Arşiv Ben sıkıldım artık!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrekral

Süper Üye
Selamlar ben Konyacraft,Eggwars'tan Luci053.
Bugün size bir arkadaşın nasılda bir soruya küfürle karşılık verdiğini göstericem. Anlamayacaklar için olayı anlatayım ben bir arkadaşa soru sordum ismin ne diye. Sanırsam bu bana küfür eden kişinin sevgilisi. Bu kişi bana soru sordum diye ana avrat girmeye başladı ve bu kişi ilk 5 kişi arasında 1. Lütfen gereği yapılsın artık. Bu arkadaşın önceden de birçok kez bana sövdüğü sesler atmıştım, ama kimse bakmadı. Umarım şimdi bakarsınız.. İyi günler..

Şikayet edilen kişi:Aslan56
Şikayet sebebi: küfür, hakaret vb.
Şikayet kanıtları;
(Bu arada ss'ler tam sırasıyla atılmıştır)

Ekli dosyalar

FerdiOfficial

Editör Adayı
Selamlar ben Konyacraft,Eggwars'tan Luci053.
Bugün size bir arkadaşın nasılda bir soruya küfürle karşılık verdiğini göstericem. Anlamayacaklar için olayı anlatayım ben bir arkadaşa soru sordum ismin ne diye. Sanırsam bu bana küfür eden kişinin sevgilisi. Bu kişi bana soru sordum diye ana avrat girmeye başladı ve bu kişi ilk 5 kişi arasında 1. Lütfen gereği yapılsın artık. Bu arkadaşın önceden de birçok kez bana sövdüğü sesler atmıştım, ama kimse bakmadı. Umarım şimdi bakarsınız.. İyi günler..

Şikayet edilen kişi:Aslan56
Şikayet sebebi: küfür, hakaret vb.
Şikayet kanıtları;
(Bu arada ss'ler tam sırasıyla atılmıştır)
Haklısın küfür ediyor , videoda kanıtım var benimde paylaştım zaten çok küfür ediyo çok...

Gerekli işlemlere başvurulmuştur. İYİ GÜNLER !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...