• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

Bilgilendirme 2019 Editör Seçmeleri Başladı!

Basvuru_Resmi.jpg
Beklenen editör seçmeleri için başvurularını bu gün itibariyle açıyoruz!
Başvuru Formu
Editör aday adayı başvuru formunda verilen bilgileri okuyup, anlayıp, doğru yorumlayabilmelidir. İlk bakışta sıkıcı sınav sorularına benzeyen bu soru ve bilgilendirmeler sizi korkutmasın. Editörlerin kavramasını istediğimiz az fakat önemli bilgilerdir.

Suç/ceza sisteminin hızlandırılması için başlatılan editör programında editörlerin hatalı işlem yapması süreci amacından saptırarak işleyemez hale getirebilmektedir. Editör programı 2018 yılında başlatıldığında ağırlıklı olarak bu sebeple durdurulmak zorunda kalmıştı.

2019 editör programında geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları değerlendirip tamamını gidermiş bulunmaktayız. Değerli editör adaylarımızın yardımlarıyla sitemin kalıcı olarak yürürlükle olacağına eminiz!

Başarılı bir editör yalnızca iki vasfa sahip olmalıdır.
  • Okuyup, anlayıp, doğru yorumlayabilmeli
  • Kişisel yargılarını gerçeğin önüne geçirmemeli

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonrası
Editör programı önceden belirtildiği gibi kademeli olarak başlatılacaktır. İlk etapta sistem tam anlamıyla oturana kadar yalnızca argo bildirimleri değerlendirmeye alınacak ve sırasıyla diğer bildirimler, hile kullanımı bildirimleri değerlendirmeye alınacaktır.


Sizde editör programının sizin için uygun olduğunu düşünüyor, Ikonia Network ekibinin bir parçası olmak istiyorsanız BURAYA tıklayıp başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

2019 editör programının herkes için hayırlı olmasını temenni ediyor, aday adaylarına başarılar diliyoruz...
 

Yorumlar

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.