selamlar dostlar bugün sizlerle eskiden benbroyla yaptığım özgürlük heykelini bu sefer kendi başıma daha güzel bi şekilde yaptım onunki kadar görüntülenme alırsa çok mutlu olurum. NOT:spawndan direk sağa giderek görebilirsiniz çok yakın
selamlar dostlar bugün sizlerle eskiden benbroyla yaptığım özgürlük heykelini bu sefer kendi başıma daha güzel bi şekilde yaptım
onunki kadar görüntülenme alırsa çok mutlu olurum.
NOT:spawndan direk sağa giderek görebilirsiniz çok yakın
Benim kim olduğumu ve ne olduğumu bilmeden başka şeyler üzerine yapamaz dememelisin. Build konusunda açık olmak gerekirse TR sıralamalarına girmiş birisiyim ve bu konuda sizden daha iyiyim. Orada beğenmediğim kısım çok klasiğe kaçılmış ve içi boş yapılmıştı. Oysa ki Eyfel kulesinde kulenin asıl ziyaretçiler tarafından açılan kısmına giden bir asansör ve merdiven sistemi vardır. Lütfen daha kimin ne olduğunu bilmeden ya da ne yaptığını bilmeden bu işe karışma.
Benim kim olduğumu ve ne olduğumu bilmeden başka şeyler üzerine yapamaz dememelisin. Build konusunda açık olmak gerekirse TR sıralamalarına girmiş birisiyim ve bu konuda sizden daha iyiyim. Orada beğenmediğim kısım çok klasiğe kaçılmış ve içi boş yapılmıştı. Oysa ki Eyfel kulesinde kulenin asıl ziyaretçiler tarafından açılan kısmına giden bir asansör ve merdiven sistemi vardır. Lütfen daha kimin ne olduğunu bilmeden ya da ne yaptığını bilmeden bu işe karışma.
nrkj reis haklısın bizim yapılarımızı basit bulmada bende senin kadar olsam basit derdim de şuana kadar gerçekten uğraştığın tek bir yapı gördüm oda büyük bir ev başka var mı acaba?
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.