Bir an Vermek istemedim ama sonra düşündüm Birden Olan bana olur diye atıyorum
Ben öldürsemde aşşağı düşdüm ve o anda canım gitmesinin yerine can fulldu @Nrkjşahit
Bir an Vermek istemedim ama sonra düşündüm Birden Olan bana olur diye atıyorum
Ben öldürsemde aşşağı düşdüm ve o anda canım gitmesinin yerine can fulldu @Nrkjşahit Ekli dosyayı görüntüle 4605
Kanka Ping'inden kaynaklıdır internetim kötü olduğu zaman bendede oluyor, chata mesaj yazamıyorum ping'im olduğu için, haksızsamda kusura bakamyın teşekkür ediyorum.
Kanka Ping'inden kaynaklıdır internetim kötü olduğu zaman bendede oluyor, chata mesaj yazamıyorum ping'im olduğu için, haksızsamda kusura bakamyın teşekkür ediyorum.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.