• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

spawner çalındı muhammeder tarafından

Katılım
15 Temmuz 2019
Mesajlar
1
Beğeniler
0
Puanları
0
#1
inkar eder ama PrO_PvPtr de şahidim gizemli sandıktan çıkardığım inek spawnerını domuz adam spawnerı ile değiştiriceğini söyledi ada sına coop verdi ve sandıpa koy dedi şüphelendim ve ilk sen dedim bizde kimsenin hakkı kalmaz koy işte dedi ve güvenip koydum oda aldı coop umu iptal edip adadan kovdu ve vermedi birde arkadaşına takas yaptım demez mi? yapıştırdım küfürü evet isterseniz susturun ama bana inek spawnerımı geri verin lütfen vermezseniz de onu banlayın yada adasını iptal edin ben ona para verdim o bana bir tutam yalan verdi.

Gereğini arz ederim :d
 
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.